Helonias

Hyvinvointia homeopatialla

Tarinani

”Onnellisen elämän salaisuutena ovat jatkuvat pienet ilot.”

Miten minusta tuli homeopaatti?

Olen 48-vuotias kahden lapsen äiti Lahdesta. Olen valmistunut v. -94 sairaanhoitajaksi ja tehnyt siitä lähtien sairaanhoitajan töitä eri erikoisaloilla. Olen aina tuntenut muista huolehtimisen tärkeäksi asiaksi elämässäni.

Työ sairaalassa on antanut minulle vankan pohjan ihmiskehon tuntemiseen. Arvostan suuresti lääkärien ja hoitohenkilökunnan osaamista. Mielestäni kuitenkin sairauksien ennaltaehkäisy on kaiken a ja o. Jokainen voi omilla valinnoillaan tukea omaa hyvinvointiaan, vaalia ja tukea sitä hyvää, mikä meille on annettu.

Ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen hoitotyössä

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisestä kokonaisuutena. Mieli vaikuttaa fyysiseen kehoon ja päinvastoin. Perhosefekti toimii myös kehossamme ; kun yksi asia järkkyy, on sillä vaikutus koko kehoomme. Ei pidä vähätellä pientäkään elämäämme osunutta muutosta. Sillä voi olla suuri vaikutus kokonaisuuteen, kokemaamme terveyden tunteeseen.

Tutustuin homeopatiaan sattumalta. Näin Sairaanhoitaja-lehdessä ilmoituksen homeopatiakurssin alkamisesta Tampereella Kaija Helinin opetuksessa. Innostuin heti valtavasti! Sen jälkeen homeopatia on lumonnut minut kokonaan! Perheessämme monenlaiset vaivat ovat hoituneet ja helpottaneet homeopatialla, hyönteisten pistoista aina teini-ikäisen ahdistukseen.

Klassinen homeopatia, pehmeä vaihtoehto perinteiselle lääketieteelle.

Opiskelu kesti 4 vuotta sisältäen mm. homeopatian perusopintoja sekä syventävät opinnot, ensiapukoulutusta, ohjattua klinikkatyöskentelyä sekä opinnäytetyön tekemisen. Lääketieteen opinnot ovat pakolliset, mutta minun sairaanhoitajan koulutukseni korvasi ne. Opiskelu oli huikea kokemus mahtavien opettajien johdattaessa meitä homeopatian kiehtovaan maailmaan!

Rakastan tehdä töitä ihmisten parissa, ja nautin saadessani auttaa ehkä juuri sinua mieltäsi ja kehoasi askarruttavissa asioissa. Perhe, luonto, ystävät, eläimet, hyvä ruoka, nauru ja avoin mieli. Siinä aineksia hyvään elämään.