Helonias

Hyvinvointia homeopatialla

Solumineraalit ja Antlitz-kasvoanalyysi

Hyvinvointi lähtee solutasolta

 

Nykyajan kiireinen elämäntyyli, stressi, ravinneköyhä käsitelty ruoka ja sairaudet kuluttavat elimistömme kivennäisainetasoja huomattavan paljon. Puutokset ilmenevät erilaisina oireiluina, kiputiloina, ihon ongelmina. Syömme ehkä vitamiineja ja panostamme terveellisempään ruokaan, mutta silti olomme saattaa olla uupunut.

1800-luvulla elänyt lääkäri Dr. Schüssler päätyi pitkällisissä tutkimuksissaan siihen, että yhden tai useamman kivennäisaineen puutostila solussa johtaa häiriötilaan ja epätasapainon syntymiseen, ja niiden seurauksena sairauden puhkeamiseen kehossa. Hän päätyi tutkimuksissaan 12:een kivennäisaineyhdistelmään eli solumineraaliin, jotka ovat suorassa yhteydessä kehomme kaikkiin elintoimintoihin.

Hienojakoiset, käsin puhtaaseen maitosokeriin hierretyt solumineraalit, voidaan hyödyntää suoraan solun ravitsemiseksi. Ne imeytyvät tehokkaasti ja nopeasti suun ja nielun limakalvon kautta suoraan ihmisen verenkiertoon ja sitä kautta soluun.

Mistä voimme tietää, mitä kivennäisaineita soluistamme puuttuu? Resepti on kirjoitettu meidän jokaisen kasvoihin. Reseptin lukemisessa on apunamme Dr. Hickethierin 1920-luvulla kehittämä Antlitz-kasvoanalyysi. Parannuttuaan itse vaikeasta sairaudesta solumineraalien avulla, alkoi hän tutkimaan perusteellisemmin kasvojen ihon muutoksia suhteessa kivennäisaineiden puutoksiin.                                                                                            

Hän kehitti ainutlaatuisen tutkimusmenetelmän, jonka avulla yksilöllisesti voidaan todeta kasvojen ihon värityksen, kiiltojen, rasvaisuuden, paikallisten värimuutosten,  ryppyjen ja muiden ihon muutosten perusteella tutkittavalla henkilöllä olevat kivennäisaineiden puutostilat. Saadun tuloksen mukaan annetaan suositus juuri tutkittavalle henkilölle tarpeellisista solumineraaleista.

Solumineraalit Suomeen

 
Suomeen solumineraalit toi Annukka Aarnio vuonna 2005. Hän on jo vuosien ajan kouluttanut suomalaisia solumineraalien ihmeelliseen maailmaan. Annukan blogeja ja lisää tietoa solumineraaleista ja tuotteista voit lukea sivulta solumineraali.com.

Solumineraalit ovat lempeitä eikä niillä ole todettuja sivuvaikutuksia. Ne sopivat käytettäväksi yhdessä lääkkeiden kanssa ja sopivat myös raskaana oleville ja vauvoille.

 

Vastaanotto kestää 1-1,5 h. Sen aikana käyn läpi edellä mainitut muutokset kasvoissasi ja annan suosituksen käytettävistä solumineraaleista. Solumineraaleja käytetään maksimissaan viittä eri numeroa kerrallaan.

Solumineraalit sopivat sekä akuuttien että kroonisten vaivojen hoitoon. Akuutteihin vaivoihin solumineraalit tuovat helpotusta jopa minuuteissa, kroonisissa vaivoissa hoitoa suositellaan jatkettavan kuukausienkin ajan riippuen vaivan kestosta. Solumineraalit tukevat ihmistä kokonaisuutena voimaan paremmin ja auttavat elimistöä selviämään nykymaailman rasituksista paremmin. Samalla saadaan helpotusta mahdollisiin sairauksiin ja vaivoihin.

Luonnollisuus ja käsin tehty on lähellä sydäntäni. Siksi itsekin suosittelen ja käytän Annukka Aarnion tuotteita.

Tervetuloa vastaanotolleni Antlitz-kasvoanalyysiin ja kuulemaan, mistä kivennäisaineista juuri sinulla on puutosta!

 

solumineraali.com